Bekijk het aanbod zo werkt het van Drechtsteden Auto's
logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Even voorstellen

Wij zijn Auto Auctions, wij organiseren online autoveilingen. Wij werken samen met het welbekende Troostwijk Auctions, met ruim 4 miljoen geregistreerde gebruikers. Hier gaat het om hoofdzakelijk eindgebruikers. Dit betekent kort samengevat dat ruim 4 miljoen potentiele klanten op uw voertuig een bod kunnen uitbrengen, zo realiseren wij al snel de hoogste prijs voor uw auto.

telephone.png

1. Maak afspraak

Auto verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor het opnemen van de auto. Bel 078 - 617 63 61 of stuur een mail naar info@auto-auctions.nl.

check-list.png

2. Intake

Bij de intake nemen wij alle gegevens van de auto op en maken foto’s. Dit duurt ongeveer 20-30 min, hierna neem je de auto gewoon weer mee naar huis.

car.png

3. Kijkdag

Op de kijkdag van 10:00 tot 15:00 uur laat je de auto bij ons achter. Tijdens de kijkdag, wordt er niet proefgereden en als een kijker de motor wil horen, starten wij de auto. * Je kunt je auto gedurende de looptijd van de veiling ook op onze locatie achterlaten.

true.png

4. Einde veiling

Aan het eind van de veiling leggen wij het hoogste bod aan je voor. Je beslist zelf om de verkoop door te zetten of terug te trekken.

De auto blijft onder gunning

De auto blijft altijd onder ‘gunning’ staan. Dat betekent dat je altijd zelf beslist aan het einde van een veiling wat er met jouw voertuig gebeurd. Besluit je de auto niet te gunnen? Dan kunnen wij deze altijd nog een keer opnemen in een veiling. Geen gebruik meer maken van onze service? Dan betaal je geen enkele kosten. Echt no cure no pay!

Meld je auto GRATIS aan!

whatsapp_button.png
1