B2B veilen: zo werkt het
logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Even voorstellen, 

Wij zijn Auto Auctions, wij organiseren online autoveilingen. Wij werken samen met het welbekende Troostwijk Auctions, met ruim 4 miljoen geregistreerde gebruikers. Hier gaat het om hoofdzakelijk eindgebruikers. Dit betekent kort samengevat dat ruim 4 miljoen potentiele klanten op uw handel een bod kunnen uitbrengen, zo realiseren wij al snel de hoogste prijs voor uw auto.
Nieuwsgierig? Graag vertellen wij u in een persoonlijk gesprek wat we precies voor u kunnen betekenen.

Meld uw auto’s nu aan!


Last van langstaanders in uw showroom? Wij houden van snel handelen!

Helaas verloopt niet alle handel zo snel als u zou willen.

Heeft u die dike Mercedes C63R staan? Uiteraard is er voor dit schoons een kleine doelgroep en is de kans dat deze potentiele klant bij u in de showroom stapt aanzienlijk kleiner dan wanneer wij deze bolide voor u veilen bij Auto Auctions.

Wat zegt u? Een Jaguar E-type uit 1961 en een Corvette uit 1953. Natuurlijk kunnen wij die aanbieden. Oldtimers doen het buitengewoon goed bij Auto Aucions​

Kosteloos uw auto’ s inbrengen
Ook geen kosten achteraf

Een auto inbrengen in onze veiling is geheel kosteloos. Het hoogste bod is volledig voor u, de koper betaalt namelijk kopers kosten. De auto’s blijven altijd onder gunning staan, u beslist zelf aan het einde van iedere veiling, zo houd u de touwtjes in handen.

Beslist u de auto niet te gunnen dan kunnen we hem nog een keer voor u veilen. U neemt de auto terug? geen probleem, u kunt uw auto kosteloos terugnemen. No cure No pay dus!!

Voorwaarden inbrengen auto’s

 

  • De auto mag niet online geadverteerd staan.
  • De auto mag geen ernstige verborgen gebreken hebben.
  • Heeft uw auto schade gehad? Meld dit dan aan ons, wij zullen dan beoordelen of deze goed herstelt is en kunnen dit netjes melden in onze kavel.
  • U dient uw auto schoon aan te leveren.

 

De grote voordelen voor u!

- Aan ieder einde van de veiling overleggen we met u de biedingen. Auto’s blijven altijd onder gunning staan en u beslist.
- Inruilers hoeven niet meer te worden ingevoerd in een biedsysteem
- Hogere opbrengst door veel eind gebruikers op de veiling
- Auto’s inbrengen is geheel kosteloos
- No cure no pay
- Kosteloos herveilen
- Geen onderhandelingen meer op uw locatie
- Tijds besparing voor het personeel
- Meer ruimte op uw eigen locatie.

De oplossing voor uw inruilers

Als dealer heeft u veel te maken met inruil auto’s. Auto’s waar u niet veel meer mee kan dan aan de handel verkopen. Vaak gaan deze auto’s van de hand voor zeer lage prijzen en kost het u veel tijd, handelaren over de vloer, het invoeren in een biedsysteem en staan ze in de weg. Wij bieden u de snelste en in veel gevallen de meest winstgevende oplossing!

Hogere opbrengst van uw inruil auto’s

Om een beetje idee te geven van hoe uw winsten in een snel tempo kunnen oplopen zien we hier wel een hele makkelijke rekensom. Stel u heeft 300 inruilers op jaar basis en die leveren een bedrag van €300,- meer per stuk op dat betekent onder aan de streep een bedrag van €90.000,- netto meer winst, bij bijvoorbeeld 600 inruilers hebben we het over €180.000,- meer.


We zijn nu uitgegaan van een laag bedrag, uiteraard kan dit bedrag ook hoger liggen. Stel we maken de rekensom met een bedrag van €400- We gaan hier 33% omhoog!

Om dit soort bedragen te verdienen kost het u vrijwel geen moeite. Auto auctions zal u volledig ontzorgen! Wij halen de auto’s bij u af zodat u de ruimte heeft voor uw eigen handel .Wij voeren uw auto’s in in het biedsysteem. Er zijn geen onderhandelingen meer nodig met handelaren. In de opsomming “DE GROTE VOORDELEN” ziet u alle overige voordelen van het samen werken met Auto auctions. En tot slot, we kunnen u garanderen dat het u geen cent kost wanneer er geen deals worden gesloten.

nocure.png

Auto Auctions contactformulier | Uiteraard mag je jouw vragen ook telefonisch aan ons stellen.

whatsapp_button.png
1