logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Van harte welkom in onze werkplaats

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Bij Drechtsteden Auto's in Dordrecht helpen we u graag. Bij ons kunt u rekenen op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven.


Content Image 2

APK Keuring

Waarom een APK-keuring? Deze voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die niet veilig genoeg zijn om aan het verkeer deel te nemen.  Daarnaast is het in Europa wettelijk verplicht om auto’s ouder dan 3 jaar, jaarlijks te laten keuren. 

Tijdens de Algemeen Periodieke Keuring (APK) wordt uw auto nagelopen op de minimale veiligheids- en milieueisen die in Europa gelden. Hierbij kunt u denken aan het controleren van o.a. uw autobanden, schokdempers, verplichting en remmen.

Hoe gaat een APK-Keuring

Heeft uw auto mankementen? Dan worden deze met een APK tijdig blootgelegd, waardoor u geld kunt besparen op onderhoud. Na afloop van de keuring ontvangt u een rapport waarin staat of uw auto is goedgekeurd.

 

Zo niet, dan geven wij aan welke mankementen dienen te worden opgelost. Een APK-keuring mag enkel door een RDW-erkend bedrijf zoals Drechtsteden Auto's in Dordrecht worden uitgevoerd.

Contactgegevens

phone-color.svg (0031) 078-6176361

mail-color.svg info@auto-auctions.nl

pin-color.svg Kamerlingh Onnesweg 10 A, 3316 GL Dordrecht

Form Image

Werkplaatsafspraak plannen?

whatsapp_button.png
1