logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Van harte welkom in onze werkplaats

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Bij Drechtsteden Auto's in Dordrecht helpen we u graag. Bij ons kunt u rekenen op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven.


Content Image 2

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto? Dat kan de beste overkomen. Laat dit snel en vakkundig herstellen door Drechtsteden Auto's in Dordrecht. Niet alleen bij grote, maar ook bij kleine schadegevallen is het raadzaam om dit te laten controleren.

Kosten en afhandeling van uw scahde

Schade rijden is al vervelend genoeg dus wij begrijpen als geen ander dat u hulp kunt gebruiken bij de afhandeling met uw verzekering. Wij adviseren u graag.

Benieuwd naar de kosten van het schade herstel aan uw auto? Om u een zo gericht mogelijke prijs te kunnen geven, raden wij u aan langs te komen bij Drechtsteden Auto's in Dordrecht.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u ontzorgen. Wij raden het af om langere tijd door te rijden met schade omdat deze kan toenemen. Zo kan er roest optreden bij krasschade of deukschade.  

Meer weten over schadeherstel of graag meer advies over het herstel en de kosten? Neem gerust contact met ons op.

Contactgegevens

phone-color.svg (0031) 078-6176361

mail-color.svg info@auto-auctions.nl

pin-color.svg Kamerlingh Onnesweg 10 A, 3316 GL Dordrecht

Form Image

Werkplaatsafspraak plannen?

whatsapp_button.png
1